Sanitair

Zoekt u een loodgieter in de buurt van Arendonk? Kom dan zeker eens langs bij Paul Bols voor een vrijblijvend gesprek. Wij bieden u professioneel advies en leiden uw project van A tot Z in goede banen.

Productie van sanitair warm water

Voor de productie van sanitair warm water voor het bad, douche en keuken zijn er uiteraard ook verschillende mogelijkheden. Dit kan bijv. op een directe of indirecte manier. Ook hier weer bieden we oplossingen in centrale of decentrale systemen (onmiddellijk op de locatie waar het warm water nodig is).
Een overzicht:

  • Cv-boiler
  • Doorstroomboiler
  • Warmtepompboiler
  • Indirecte boiler
  • Zonneboiler
  • Voorraadboiler
  • Buffervat

Installatie van sanitair materiaal

Paul Bols helpt u ook bij de installatie van de sanitaire leidingen maar ook bij het kiezen van de juiste meubelstukken.
De keuze van het juiste bad of douche bepaald het comfort waar u naar op zoek bent en waar u voor de lange termijn van kan genieten. Een installatie van Paul Bols is in principe voor het leven!
Wij verzorgen het hele pakket. Maar u kan ook zelf zorgen voor de aankoop van uw sanitaire toestellen.

De drinkwater installatie

Vooraleer u uw sanitaire installatie kan gebruiken moet deze door een officiële instantie gekeurd worden. Dit om te vermijden dat door terugslag vervuild water in het leidingennet komt en het drinkwater besmet wordt. Ook een uitbreiding of wijziging van je installatie heeft een bijkomende keuring nodig. Wanneer de installatie niet voldoet aan de technische voorwaarden, krijg je geen drinkwater.

Je moet zelf zo’n keuring aanvragen bij de drinkwatermaatschappij of een erkend keuringsorganisme. Een keuring van een tapsaansluiting kost ongeveer 25 euro, een basiskeuring van een huishoudelijke installatie kost tussen 75 en 100 euro.

  –  Sanitair  –  Verwarming  –  Onderhoud